Ponents

Glòria Pérez-Salmerón

(c) Glòria Pérez-Salmerón

(c) Glòria Pérez-Salmerón

Glòria Pérez-Salmerón (Badalona, 1958). Llicenciada en Documentació per la UB. Actualment és vicepresidenta d’EBLIDA i membre de la Junta de Govern de l’IFLA.

Va començar la seva carrera professional treballant a la biblioteca central de Badalona Can Casacuberta i ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat en les xarxes de biblioteques públiques de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. Ha estat Cap de l’Oficina d’Assistència en d’Administració Electrònica de la Diputació de Barcelona i del 2010 al 2013 Directora de la Biblioteca Nacional de España. Paral·lelament, del 2008 al 2010, va ser presidenta de FESABID.

Ha publicat articles relacionats amb la funció de les biblioteques, els seus serveis i l’ús de les tecnologies. Actualment està impulsant a Espanya la campanya que EBLIDA ha començat a tot Europa com a reclam pel dret a llegir en format electrònic i poder fer préstec de llibres electrònics des de les biblioteques a la ciutadania http://www.cobdc.net/document/activitats/taula-rodona-el-dret-llegir-en-electronic-2/.

Podeu seguir-la a través de Twitter a @GPSalmeron

2 thoughts on “Glòria Pérez-Salmerón

  1. Retroenllaç: Dins o fora? El llibre electrònic a la biblioteca i altres animals (15/07/2014), amb Bernat Ruiz Domènech, Marià Marín Torné i Glòria Pérez-Salmerón | el primer glop de cervesa

  2. Retroenllaç: Crònica del Glop “Dins o fora? El llibre electrònic a la biblioteca i altres animals” (15/07/2014), amb Bernat Ruiz Domènech, Marià Marín Torné i Glòria Pérez-Salmerón | el primer glop de cervesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s