Ponents

Bernat Ruiz Domènech

(c) Bernat Ruiz Domènech

(c) Bernat Ruiz Domènech

Bernat Ruiz Domènech, freelance i dedicat a la divulgació i a la consultoria d’edició digital.

Manté els blogs “CMYK edicions: microeditorial col·laborativa digital” i “Verba volant, scripta manent” on publica periòdicament entrades sobre l’edició digital. També podeu trobar diversos articles seus a Núvol, el digital de cultura, el darrer “Litterarum.cat, app d’aparador, app d’aplicació”, del 26 de juny, el trobareu a http://www.nuvol.com/noticies/litterarum-cat-app-daparador-app-daplicacio/. Omple de continguts, tot i ara fa temps que no, el blog “1+1=3 I això, per què…?

És professor de “Distribución y Comercialización Digital de Libros” al Màster d’Edició digital a l’IPECC Instituto de Postgrado de Cultura y Comunicación. I anteriorment va ser Director Creatiu de Sintagma, Agencia de Publicidad.

Va ser president d’Elisava professionals, que va cofundar l’any 2005 i de la qual va redactar els primers estatuts.

Podeu seguir-lo a través dels seus blogs o a Twitter a @BernatRuiz.

2 thoughts on “Bernat Ruiz Domènech

  1. Retroenllaç: Dins o fora? El llibre electrònic a la biblioteca i altres animals (15/07/2014), amb Bernat Ruiz Domènech, Marià Marín Torné i Glòria Pérez-Salmerón | el primer glop de cervesa

  2. Retroenllaç: Crònica del Glop “Dins o fora? El llibre electrònic a la biblioteca i altres animals” (15/07/2014), amb Bernat Ruiz Domènech, Marià Marín Torné i Glòria Pérez-Salmerón | el primer glop de cervesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s