Ponents

Marià Marín i Torné

(c) Marià Marín i Torné

(c) Marià Marín i Torné

Marià Marín i Torné (Bagà, 1965), és llicenciat en Geografia i Història per la UB.

Actualment és Secretari tècnic del Gremi de Llibreters de Catalunya (des de 2012). Abans fou director de l’Àrea del Llibre de l’Institut Català de les Indústries Culturals (2003-2011).

És professor al Diploma de Postgrau de Llibreria de la Facultat de BiD de la UB i participa també al Postgrau Llibre i lectura en la societat de la informació fruït de la col·laboració de la UOC i Grup 62. És membre de la Comissió Llibre Digital i Lectura del COBDC i ha publicat diversos articles al voltant de la lectura digital, per exemple a l’Ítem, núm. 55 “Polítiques per a una lectura, també digital”. Us recomanem la lectura de “Pirros, l’anti-model dels llibreters” a http://www.nuvol.com/opinio/pirros-lanti-model-dels-llibreters/ com a resposta a l’article que va escriure a la mateixa revista en Bernat Ruiz (http://www.nuvol.com/opinio/pirros-rei-dels-llibreters/).

2 thoughts on “Marià Marín i Torné

  1. Retroenllaç: Dins o fora? El llibre electrònic a la biblioteca i altres animals (15/07/2014), amb Bernat Ruiz Domènech, Marià Marín Torné i Glòria Pérez-Salmerón | el primer glop de cervesa

  2. Retroenllaç: Crònica del Glop “Dins o fora? El llibre electrònic a la biblioteca i altres animals” (15/07/2014), amb Bernat Ruiz Domènech, Marià Marín Torné i Glòria Pérez-Salmerón | el primer glop de cervesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s