Ponents

Daniel Cassany

Daniel Cassany i Comas (Vic, 1961)

Professor titular i investigador en Anàlisi del Discurs del Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge a la Universitat Pompeu Fabra. És llicenciat en Filologia Catalana i doctor en Didàctica de la llengua.

Ha publicat diverses monografies sobre comunicació escrita, lectura i ensenyament de la llengua, reeditats en diverses ocasions a Espanya i a Amèrica.

Ha publicat múltiples articles científics en butlletins i actes en congressos. Forma part del consell assessor de 15 revistes científiques de lletres, humanitats, ciències socials i ensenyament en l’àmbit català i hispà. Ha estat professor convidat en universitats i institucions de més de 25 països a Europa, Amèrica i Àsia. Ha col·laborat amb les autoritats educatives de Catalunya, Galícia, Euskadi, Espanya, Argentina, Xile i Mèxic, en programes de promoció de la lectura i l’escriptura. Des de 2004 dirigeix el grup de recerca Literacitat crítica amb el qual ha desenvolupat diversos projectes competitius de recerca i desenvolupament.

Participa sovint en diversos fòrums i jornades relacionats amb les biblioteques, la lectura i els nous formats i maneres de d’accedir i emprar la informació.

Web personal: http://www.upf.edu/pdi/daniel_cassany/

Web del grup de recerca: http://www.upf.edu/grael/

One thought on “Daniel Cassany

  1. Retroenllaç: Noves maneres de llegir, amb Daniel Cassany (25/11/14) | el primer glop de cervesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s