Tertúlies

Noves maneres de llegir, amb Daniel Cassany (25/11/14)

Mòbils i tauletes han passat a ser un estri quotidià i habitual a les nostres cases, a les nostres butxaques i bosses, a les nostres aules, al metro… Noves eines que ens han portat i ens portaran a nous canals: audiovisuals, xarxes socials i professionals,… i a nous formats: diaris i llibres electrònics, blogs… lectura individual cada vegada més compartida.

I tot això, com ha canviat els nostres hàbits? Com ha canviat la nostra manera de llegir? Com ha canviat la manera de llegir dels joves? Es llegeix més o menys?  Interpretem millor o pitjor?  Sabem més o menys coses? Comprenem amb més o menys amplitud i profunditat?

Daniel Cassany ha investigat sobre la lectura i l’escriptura des de molts punts de vista, ha participat en moltíssimes jornades amb mestres i bibliotecaris i volem debatre i conversar amb ell sobre les noves maneres de llegir, sobre la lectura crítica, sobre el paper del mediador com l’orientador de les lectures…

Us recomanem, entre moltes d’altres, la seva conversa amb Mireia Manresa a la VI Jornada de Foment de la Lectura al Prat de Llobregat (http://issuu.com/biblioteca.antoniomartin/docs/relat_vi_jornada_de_lectura_auditor).

I el podeu seguir a través del seu perfil a Twitter: (@dancassany).

El vespre del proper dimarts 25 de novembre en parlarem en una nova edició de “el primer glop de cervesa”, que serà la setena després de gairebé un any d’haver iniciat aquesta aventura.

Us hi esperem! Si esteu a twitter, facebook, etc., podeu emprar el hashtag #bibglopLlegir.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s