Ponents

Josep Matas

Josep Matas

Fotografia: Josep Matas

Josep Matas Balaguer (La Bisbal d’Empordà,1957). Llicenciat en dret i en Geografia i història serà un dels dos convidats a la tercera tertúlia.

És advocat, titular d’un despatx d’assessorament jurídic especialitzat en dret de la informació, propietat intel·lectual, administració electrònica, protecció de dades personals i matèries relacionades. Ha treballat com a director de l’Arxiu Històric Provincial de Girona i fa docència a l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió Documental de la Universitat Autònoma de Barcelona i als Postgraus de gestió de documents electrònics de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i de Gestió d’arxius fotogràfics també de la UAB.

És autor de diferents treballs sobre les matèries de la seva especialitat i ha participat en qualitat de ponent en nombrosos congressos i jornades professionals.

Manté el blog http://www.legalment.net/bloc/ des d’on analitza periòdicament fets relacionats amb la transparència i l’accés a la informació. Podeu seguir-lo a través del seu compte a twitter @JosepMatas.

One thought on “Josep Matas

  1. Retroenllaç: Crònica de la tercera tertúlia: La informació pública accessible, com? (01/04/2014), amb Marta Continente i Josep Matas | el primer glop de cervesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s