Ponents

Marta Continente

Marta Continente

Fotografia: Marta Continente

Marta Continente Gonzalo (1955). Llicenciada en Ciències econòmiques i empresarials serà la segona convidada a la tercera tertúlia.

Actualment és responsable de projectes Smart Cities a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i com a tal va presentar al desembre de l’any passat la renovació en profunditat de la web l’AMB que respon a la voluntat de transparència que volem tractar.

Abans havia estat, entre d’altres, Directora de Comunicació i Sistemes d’Informació a l’Ajuntament de Barcelona i Directora General d’Atenció Ciutadana a la Generalitat de Catalunya on va ser la responsable dels
projectes Bcn.cat i el portal Gencat.cat que posen en evidència el seu interès per fer accessible la informació de les institucions públiques als ciutadans i des dels quals va vetllar per donar accés a dades fiables i ben ordenades.

Ha participat en jornades per presentar aquests projectes defensant la necessitat de fer transparent la informació pública. Podeu sentir l’entrevista que van fer-li a L’Internauta de Vilaweb “Marta Continente, vint anys endreçant webs públiques“, la trobareu a: http://www.vilaweb.cat/noticia/4160108/20131206/marta-continente-dues-decades-endrecant-webs-publiques.html

One thought on “Marta Continente

  1. Retroenllaç: Crònica de la tercera tertúlia: La informació pública accessible, com? (01/04/2014), amb Marta Continente i Josep Matas | el primer glop de cervesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s