Ponents

Nicolás Barbieri

Nicolás Barbieri és doctor en Ciència Política, professor en el Departament de Ciència Política i investigador de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP), a la Universitat Autònoma de Barcelona. És també professor col·laborador en la Universitat Oberta de Catalunya.

La seva recerca se centra en l’anàlisi del canvi institucional i de les polítiques públiques, particularment en l’àmbit de les polítiques culturals i socials. Ha publicat llibres, capítols de llibres i articles en revistes internacionals que es poden consultar en aquest enllaç.
És autor del blog http://ubicarse.net

Nicolás Barbieri

Nicolás Barbieri

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s