Ponents

Anna Fornés

L’Anna Fornés és llicenciada en pedagogia per la Universitat de Barcelona i màster en formació de formadors per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha treballat tant en l’àmbit públic (Generalitat de Catalunya i Universitat Politècnica de Catalunya) com en el privat (multinacional Continente), sempre en càrrecs vinculats a activitats de formació i llocs de treball en què les relacions humanes eren clau. Treballa a la Fundació Factor Humà des del 2000, organització que dirigeix des de l’any 2006, en paraules seves: “una comunitat de coneixement i xarxa extensa que investiga sobre el mon de les les persones en l’àmbit de l’organització”.

Entrevista a BTV: http://www.btv.cat/alacarta/terricoles/43619/

Anna Fornés

Anna Fornés

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s