Ponents

Gemma Galdon

Gemma Galdon Clavell (Mataró, 1976) @gemmagaldon

galdonLa Dra Gemma Galdon Clavell és analista de polítiques públiques especialitzada en la vigilància , l’impacte social , legal i ètic de la tecnologia , les ciutats intel·ligents , la privacitat , les polítiques de seguretat , la resiliència i l’actuació policial . És sòcia fundadora d’Eticas Research & Consulting i investigadora al Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona .

Va completar el seu doctorat en vigilància , seguretat i polítiques urbanes a principis de 2012 a la Universitat Autònoma de Barcelona, on també va rebre un mestratge en Gestió Pública i més tard va ser nomenada directora del Programa de Polítiques de Seguretat de la Universitat Oberta de Catalunya ( UOC ) . Anteriorment va treballar a l’Institut Transnacional ( TNI , Amsterdam ) , l’Institut de les Nacions Unides per a la Formació i la Recerca ( UNITAR ) i l’Institut Català de Seguretat Pública . Ensenya temes relacionats amb la seva investigació en diverses universitats estrangeres , principalment llatinoamericanes , i és membre de la Xarxa Llatinoamericana d’Estudis de la Vigilància ( LASSN ) . A més , és membre del consell assessor internacional de Privacy International i analista habitual en televisió , ràdio i premsa.

Col·labora habitualment als mitjans de comunicació:
– Col·laboradora a El País http://elpais.com/autor/gemma_galdon_clavell/a/
– Col·laboradora a Eldiario.es http://www.eldiario.es/autores/gemma_galdon_clavell/
– Col·laboradora a PrivacySurgeon.org
– Bloc a EU Observer – Safer Cities ?
– Bloc a Público – Civismos incívicos
– Analista política ( TV1 , COM Ràdio , RAC1 , TV3 , BTV , etc )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s