Ponents

Ismael Palacín

Ismael Palacín Giner (Barcelona, 1971), educador social.

Director de la Ismael PalacínFundació Jaume Bofill,  think tank de referència dins l’entorn educatiu i social. Palacín, ha cursat diversos postgraus en gerència d’organitzacions governaments i en lideratge i innovació social per ESADE també col·labora amb revistes especialitzades en el món de l’educació. Ha estat director tècnic de l’associació Casal dels Infants i ha format part del teixit associatiu i d’acció social: secretari de la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social, vicepresident de la Taula del Tercer Sector, vicepresident del Col·legi d’Educadors/ores Socials de Catalunya, membre del Consell Social del Síndic de Greuges de Catalunya, entre d’altres.

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s