Ponents

Eduard Miralles

Eduard Miralles Ventimilla (Barcelona, 1961).  President des de l’any 2008 del patronat de la Fundació Interarts, organització privada amb vocació pública especialitzada en cooperació cultural internacional fundada l’any 1995. Treballa a la Diputació de Barcelona des de l’any 1989 on ha estat, entre altres coses, director del Centre d’Estudis i Recursos Culturals (1996-2004) i responsable de la biennal “Interacció” de polítiques culturals (1996-2002). Prèviament va ser membre de l’equip inicial dels centres cívics de Barcelona. Va contribuir a la creació d’Interlocal, Xarxa Iberoamericana de Ciutats per la Cultura, i va ser el primer vice-president d’ENCATC, Xarxa Europa de Formació d’Administradors Culturals. Ha col·laborat com a consultor amb organitzacions com UNESCO, OEI o FEMP i és autor de nombrosos articles sobre cultura, desenvolupament, cooperació i polítiques territorials.

Eduard Miralles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s