Ponents

Neus Bonet

Neus Bonet i Bagant (Barcelona, 1959)

Degana de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya, escollida l’any 2014.

Actualment és editora i presentadora de l’informatiu migdia de Catalunya Ràdio. Ha estat professora de ràdio a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat Ramon Llull, i va tenir una participació molt activa a l´inici de Catalunya Informació, l’any 1992. Ha dirigit i presentat diversos programes (L’Aparador, El Matí de Catalunya Ràdio) com també els informatius més emblemàtics d’aquesta emissora. Durant alguns anys va ser directora de continguts d’Ona Catalana i directora de programes de Catalunya Ràdio. Ha obtingut diversos guardons per la seva trajectòria professional. Al Col·legi, coordina el Grup de Treball de Defensa i Ètica professional.

Podeu seguir-la a través del seu perfil a Twitter: @nbonet_catradio

Neus Bonet (c) Diari de Tarragona, 2014

Neus Bonet (c) Diari de Tarragona, 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s