Ponents

Toni Puig

Toni Puig Picart (Barcelona, 1945) gairebé no necessita presentació.

Professor col·laborador de màrqueting a l’Institut de Governança i Direcció Púbica d’ESADE Universitat Ramon Llull i a l’Instituto Nacional de Administraciones Públicas, i consultor per a la innovació, la creació, la comunicació i el màrqueting al sector públic i associatiu.

Mestre a la dècada del 1970, participa en la creació de la revista cultural Ajoblanco. Posteriorment participa en les àrees de joventut i serveis a les persones de l’Ajuntament de Barcelona i també com a assessor de comunicació corporativa.

Conferenciant arreu d’Espanya i d’Amèrica llatina, ha estat referent en la creació de la imatge de marca de ciutats com ara Barcelona o Bilbao. Autor de nombroses publicacions de l’àmbit de la gestió cultural, l’animació sociocultural, màrqueting de serveis públics i associacions de la societat civil, destaquen alguns llibres editats a Paidós com ara Se acabó la diversión : ideas y gestión para la cultura que crea y sostiene ciudadanía (2004)La Comunicación municipal cómplice con los ciudadanos (2004) i Marca ciudad (2009).

Trobareu les seves idees i publicacions al seu web personal: http://www.tonipuig.com/

(c) tonipuig.com

(c) tonipuig.com

 

One thought on “Toni Puig

  1. Retroenllaç: La Biblioteca transformadora: una Alexandria a cada barri i poble, amb Toni Puig | el primer glop de cervesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s