Tertúlies

L’equip de treball: la clau de volta del servei, amb Anna Fornés (05/04/2016)

Els equips humans són fonamentals en qualsevol activitat i, si aquesta activitat es basa en el servei a les persones, aleshores els equips es converteixen en una peça clau.

Com conjugar drets laborals i drets dels usuaris? Com gestionar i no perdre l’ofici? Com fer que la direcció sigui acceptada per l’equip de treball i alhora pugui marcar les directrius? Com motivar i estimular sense eines de compensació? Com conjugar persones que depenen de diverses administracions? Com ser just i no crear- se enemistats? Com fer que les dificultats de la relació no influeixin negativament en el servei? On s’acaba i on comença la feina de cadascú?

Amb quines eines es compta? Calen estudis específics o l’experiència ho és tot? Com se sap si es fa bé o malament? Els barems de selecció responen a les necessitats? Les noves estructures organitzatives què hi aporten?

Aquestes i moltes altres preguntes semblants són reptes del dia a dia de la major part de persones que tenen un equip al seu càrrec, gran o petit. En molts altres àmbits s’ha reflexionat i treballat sobre la qüestió i possiblement ens poden donar pistes.

Per a això a la propera tertúlia del Primer glop de cervesa us convidem a reflexionar i debatre junts sobre els equips humans a les biblioteques de la mà de l’Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà.

Per participar a la tertúlia cal inscripció, les places són limitades per limitacions d’espai i funcionament:

Sol·licitar la inscripció

Si esteu a twitter, facebook, etc., podeu emprar el hashtag #bibglop

slide1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s