Tertúlies

Marca biblioteca: de què parlem quan hem de donar-nos a conèixer?, amb Norberto Chaves (01/12/2015)

Molt sovint, possiblement massa sovint, els col·lectius es qüestionen què són i què representen, com a col·lectiu però també com a servei. Quina és la percepció social de les biblioteques? Aquesta percepció es pot sintetitzar en una marca? I quina és? Què creiem que s’ha de potenciar de les nostres biblioteques? Quins valors hem de transmetre? Quines estratègies de comunicació hem de seguir per fer-ho?

Amb en Norberto Chaves en volem parlar, i podem fer-ho, des de punts de vista molt diversos. La marca com a producte de disseny però també de la marca social, la imatge corporativa en el sentit més ampli. Les biblioteques vinculades a la preservació del patrimoni, com a edificis però també com a serveis. I les biblioteques com a graó d’accés a la cultura i als drets ciutadans. Els interessos de Norberto Chaves són diversos i la seva mirada molt àmplia, ha parlat i reflexionat sobre marca, disseny, cultura, urbanisme i molts altres temes que intentarem aprofitar-la al màxim.

Aquesta tertúlia, que serà la tretzena, tindrà lloc el proper dimarts 1 de desembre de 2015, com sempre a les 20’30h.

Per participar-hi cal inscriure’s, les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció al següent formulari (quan ho hagueu fet, us comunicarem els detalls de la trobada amb la confirmació de plaça):

Sol·licitar la inscripció

Si esteu a twitter, facebook, etc., podeu emprar el hashtag #bibglopMARCA

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s