Tertúlies

Retorn al futur de la informació: quins professionals calen per assolir els propers reptes informacionals? (27/05/2014), amb Genís Roca

 

Prenent com a punt de partida les reflexions que han anat sorgint a les tres tertúlies realitzades fins ara, en les quals ens hem volgut fixar en el context social, l’espai real i el dret d’accés a la informació, hem demanat a en Genís Roca que ens parli de les persones, de les persones que donen sentit a aquests tres eixos, de les característiques que creu que haurien de tenir els professionals de la informació en un moment en el qual les evolucions tecnològiques estan modificant molt ràpidament, entre d’altres coses, els hàbits informacionals dels ciutadans i la presència pública de les organitzacions.

Volem parlar dels rols i de les competències d’aquests professionals. Però volem fer-ho amb una mirada imaginativa, provocadora, oberta, tranquil·la… que ens permeti reflexionar sobre el nostre paper, sobre les nostres actituds, sobre les oportunitats i sobre les amenaces. I volem fer-ho des de punts de vista molt amplis, des de la biblioteca pública a la biblioteca universitària, des de les empreses a l’administració pública.

Els ciutadans, els directius, els petits empresaris, l’administració pública, les universitats… què necessiten i què els estem oferint? Som realment capaços de respondre a les necessitats que generen aquests canvis? Ens organitzem com cal per fer-ho? Establim les aliances necessàries?

El proper 27 de maig a les 20’30h., us convidem a participar en aquesta nova tertúlia-sopar. Cal inscripció prèvia (places limitades) i un cop confirmada la plaça us enviarem els detalls del lloc i funcionament.

Places exhaurides

Si esteu a twitter, facebook, etc., podeu emprar el hashtag #bibglopFutur per seguir i comentar la tertúlia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s